- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Az első nap mérlege és a várható jövő

2014. december 27. - Titkos Fitness Napló

Először is köszi mindenkinek a sok tanácsot, bátorítást, buzdítást, szuper jól esik és ki is fogok jó néhányat próbálni közülük!:)

És akkor térjünk is rá a mai nap mérlegére: eddig minden rendben halad, ma voltam kint sétálni egy órát, este pedig volt félóra szobabicikli, majd félóra hulahopp karikázás. A táplálkozás is cukor és fehérliszt nélkül zajlott, csirkével, tonhallal, zöldségekkel, sok zöldteával. Szóval minden rendben van, örülök is. Eddig. Ugyanis most elég könnyű, ünnepek között vagyunk, nyugi van, de idővel visszatérnek majd a dolgos hétköznapok. Egész nap rohangálás, munka, nincs idő főzni, edzeni, rendes melegkaját kapni meg nehéz a városban. Szóval vannak félelmeim, de azt hiszem a legbölcsebb, ha kis lépésekkel haladok és az aktuális akadályokat győzöm le. Szóval egyelőre örülök a mai nap sikerének, holnap úgyis egy ördögi veszélyforrást kell megtanulnom kezelni, aminek a neve: házibuli. Chipsek, cukros üdítők, alkohol, féktelenség, csupa veszélyforrás, de állok elébe!:)

A hétköznapok sodrásán túl még egy ellensége van azoknak, akik fogyni szeretnének. A türelmetlenség. Ahogy a kommentek közt is írtátok, bizony az elején relatíve könnyű lesz, gyors sikereket lehet megtapasztalni - főleg ekkora súlyleadásnál. De aztán itt is el fog jönni a holtpont: látszólag hiába mozogsz, hiába eszel egészségesen, nem történik semmi, a mérleg a világért sem mozdulna, sőt, látszólag azt mutatja, mintha híznál 1-2-3 kilót is. Dühítő, frusztráló, elkeserítő, legszívesebben kivágnád a mérleget az ablakon. Ilyenkor valójában izmosodik az ember, de amíg a kockák nem bukkannak elő a zsírréteg alól, addig ez sokszor megfoghatatlannak tűnik... Úgyhogy kitartás minden sorstársnak!

UI: Ha van kedvetek, akkor kövessetek Facebook-on, hasonló tematikájú dolgokat fogok posztolni, mint amikről itt is írok!:) Itt megtaláltok: https://www.facebook.com/pages/Titkos-Fitness-Napl%C3%B3/776126855769800

 

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr57015503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása