- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Jajjjjajjjjjajjjj

2015. február 09. - Titkos Fitness Napló

86,2 kg. Híztam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Hát igen, igencsak megakadt a kezdeti lendületem és most így baromi cikinek érzem ezt előttetek, a világ előtt meg magam előtt is. Ráadásul most kicsit elutazok és nem fogok tudni tornázni sem pár napig. Nem mintha mostanában túlzásba vittem volna, kimondom őszintén bármennyire is ég az arcom: 2 hete leszarom kb. a mozgást és nagyon úgy érzem, hogy segget csinálok a számból. Egész nap dolgozok, amibe konkrétan szerelmes vagyok, de ez magával hozza azt is, hogy fel sem állok a gép elől. Na jó, leírom frankón: megint be vagyok lustulva, hagyom, hogy elsodorjanak a hétköznapok és ez így nagyon nem frankó, minden más csak bullshit meg szánalmas magyarázkodás. Egyszerűen szem elől vesztettem, hogy mit miért csinálok. Kicsit önbeteljesítő jóslatnak is érzem, hogy megint rosszra fordul minden, amint elérem a -5 kilót. De nektek köszi a kommentek szépen, igyekszem majd egyesével reagálni.

Úgyhogy most extrém erős önutálattal elviharzok. Csütörtökön jövök és rohadtul összeszedem magam, mert ha december közepére azt ígértem, hogy lefogyok 55 kilóra, akkor lefogyok 55 kilóra, nincs más opció és kész.

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr947154005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AHAK 2015.02.09. 22:05:07

Már az nagyon jó, hogy őszintén leírod! Hajrá hajrá, én nagyon drukkolok, menni fog! ,,Nincs más opció és kész ;-)"!!!

Titkos Fitness Napló 2015.02.11. 17:56:34

@AHAK: nagyon cuki vagy, ez segít, köszönöm szépen:))) megjöttem, ismét belevetem magam az edzésbe!

Gyi 2015.02.12. 17:07:34

Megörültem a blog indulásakor, hogy végre van valami, ami inspirálhat, végre valami amit szívesen olvasok, követek és várom az újabb bejegyzéseket. Egyes gondolataiddal nem értettem egyet, de attól még nem dőlt össze a világ, kíváncsian vártam tovább, hátha napi olvasmánnyá válsz.
Sajnos elég hamar csalódnom kellett. Jó lenne ha összekapnád magad az önsajnálatból, és véghez vinnéd amit elkezdtél, és itt nem a fogyásra, hanem a példamutatásra célzok. Jól látod Te is, hogy mi történik: "nagyon úgy érzem, hogy segget csinálok a számból". Hát változtass! Elkezdted ezt a blogot egy cél érdekében, a célért tenni kell, különben az egész mit sem ér.
Nem lehet jó ilyesmit olvasni, de a negatív kritikát építő jellegűnek szánom és nem megbántásnak.
Remélem írhatom egyszer majd azt is, hogy örülök, hogy a mélypontnak vége lett, és megint szívesen olvasgatok itt.

Titkos Fitness Napló 2015.02.14. 02:38:47

@Gyi: kösz az őszinteséget, értékelem!
süti beállítások módosítása