- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Így éld túl a Valentin-napot, ha...

2015. február 14. - Titkos Fitness Napló

...Te is egy frusztrált, párkapcsolat kialakítására képtelen szingli vagy.

Először megírom az elterelő stratégiákat, amiket akkor érdemes űzni, ha nem akarsz szembenézni azzal, hogy miért is akaszt ki annyira a Valentin-nap.

1. Alkohol, barátok, kocsma, buli - a sorrend opcionális, a hatás garantált.

2. Dolgozd magad agyon - ha más nem is, a főnököd értékelni fogja.

3. Ki se kelj aznap az ágyból, nézz csajos/pasis filmeket pizsiben és pusztítsd a csokit - néha ilyen is kell.

4. Vezesd le az indulataid fizikai szinten: jöhet a boxzsák, a futás, a sport - és ez még konstruktív is! A lustábbak ezt kiválóan helyettesíthetik véres, hentelős videójátékokkal is.:)

Ha pedig mégis szembenéznél azzal, hogy miért vagy egyedül, akkor ajánlom végig gondolni a következőket:

- Milyen külső és belső akadálya van annak, hogy képes legyél egy párkapcsolat kialakítására?

Itt a külső alatt pl. értem a saját példámat, plusz 30 kiló nem igazán segíti a párkapcsolat kialakítását, de mondjuk az se, ha az ember nem ad magára más módokon. És akkor ide vehetjük a külső megjelenésen kívül az elhanyagolt intellektust is, mert az pont ugyanolyan kiábrándító tud lenni, mint egy nem vonzó test.

A belső akadályok már nehezebbek, itt érdemes sok mindent számba venni. Mi volt az, amit elrontottam az előző kapcsolataimban? Nemcsak a párkapcsolatok lehetnek informatívak, hanem az egyéb emberi kapcsolatok is. Milyen hibákat követek el újra és újra? Mi a nyereségem abból, hogy elkövetem őket ismételten? Lehet, hogy valamiért azt gondolom, hogy nem érdemlem meg a boldogságot? Ezt láttam a szüleimnél? Vagy csak mélyen legbelül szeretek szenvedni? És egyébként is: min kéne változtatnom ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb legyek? Csupa fogós kérdés, legalább is nekem.

Ezekkel egyébként szar szembesülni, de kevésbé szar, mint azzal, hogy évek óta a kutyának sem kellesz és ha így marad, akkor ez nem valószínű, hogy valaha is megváltozik. Persze lehet mondani, hogy minden férfi egy szemétláda, de azt hiszem, ezt mélyen legbelül az sem hiszi, aki mondja, csak egy olcsó kifogás, hogy a tökéletlenségeinket kendőzzük el ahelyett, hogy dolgoznánk rajta. Úgyhogy hajrá nekünk, jó Valentin-napi munkát önmagunkon!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr687130963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.14. 04:00:34

Akire a "Te is frusztrált..." kezdetű mondat igaz, annak az első pont eleve kiesik, mert esélyes, hogy barátai sincsenek.

És mit tegyen aki párkapcsolatban él, de teli a töke ezzel a kereskedők által kitalált, művi "ünneppel", miközben a vízcsapból is ez folyik?

Titkos Fitness Napló 2015.02.15. 18:13:17

@pythonozok: hát nem tudom, a párkapcsolattal kapcsolatos dolgok szempontjából frusztrált vagyok, de amúgy csodálatos barátaim vannak:)

aki meg párkapcsolatban él és utálja, az egyszerűen ignorálja:)
süti beállítások módosítása