- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Túl egy újabb éjszakai edzésen:)

2015. március 02. - Titkos Fitness Napló

Ezennel megkezdődött a 3. heti Fitness Blender edzésem:)

Már kellemesen elfáradva csücsülök a fotelben:) Volt ma is mindenféle, most éppen súlyzózás megugrálás. A lábam jobb, szóval már nem volt olyan para. De azért mára is jutott egy kis nehezítő körülmény: picit görcsölgetett a hasam, mert megjött, de szerencsére ez tényleg nem volt olyan brutál menstruációs görcs, mint múltkor. Így ez nem tartott vissza attól, hogy megcsináljam az edzést és attól se, hogy ma is szobabiciklizzek félórát előtte, szóval yeaaah. És így könnyebben is tudom elfogadni, hogy még mindig 84,8 a súlyom. Ja és jó hír, hogy a zabálhatnék is visszaállt extrémről a normál szintre:)

A mai nap egyébként egész jól telt, volt benne dolgozás meg pihenés is, ma ismét kicsit update-eltem magam a sorozatokból, most a Gotham-et néztem és a House of Cards új évadját, mindkettőt nagyon imádom:) Holnap meg meló mellett hivatalos ügyeket kell intéznem, na ahhoz a kedvem egy 1-10-ig tartó skálán -100000000. Ezt leginkább az alábbi kép illusztrálja pontosan:) Jóéjt/Jóreggelt!:)

adultresp.png

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr767232513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása