- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Megvagyok, élek

2015. március 14. - Titkos Fitness Napló

Tegnap volt edzés, ma nem lesz, pedig kéne, megint sokat zabálok, a súlyom épp 82,7, szar volt a tegnap éjszakám nagyon, elment a kedvem az éjszakázástól úgy egy életre, de gondolom majd jövő hétre ez elmúlik. Most halálosan fáradt vagyok, ma is dolgoztam, mint a hét minden napján. Úgyhogy gyorsan megnézem azt a House of Cards részt (az új évad másodikja), amit lassan 2 hete tervezek és alvás!

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr87270241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2015.03.14. 22:56:28

Olvastam az uccso 3 bejegyzesedet, es kitartas! :)
Siman van olyan het, amikor egyszeruen megborul melo miatt minden. Ilyenkor korncentralj arra h csupa vallalhato nasi legyen akozeledben.
Ha faradt, kialvatlan vagyok, ram is ramtor a zabalhatnek (sajnos en sem alszom eleget, keson fekszem, 1 korul es legkesobb 7kor kelnem kell). Probalj betarazni pucolt repat, zellert magad kore, a zellert martogathatod pl egy fokhagymas -sos natur joghurtba. Alma legyen keznel. 8-10 szem natur (sozatlan, porkoletlen) mandula is jol johet. A mandulat erdemes szetosztani es bezacskozni kis adagokba, igy kevesbe valoszinu h egyben betolod az egeszet.
Ne vadold magad, ha igy alakul probalj meg egy rovidebb, mondjuk 15 perces atmozgato tornat betenni (elore nezz ki egy jo gyakorlatsort), es ha radtor a hutofeszegethetnek, azon sokat segit ha nincs benne olyan kaja, ami nagyon lenne. Nekem az pl segitett h nem tartottam otthon kenyeret - a wasa "kenyerlapokra" nem jut eszembe vajat kenni (legjobb ha nincs is otthon vaj). Fozz le kemenytojast, legyen otthon csirkemellsonka, ubi, zoldsegek, gyumolcsok, zabpehely - ezekbol nehez ugy bezabalni h nagy baj legyen.
Ha edessegre vagysz, usd fel Shapeshifter oldalat, regen sok dietas, konnyen elkeszitheto edesseg volt ott pontos makrotapanyagokkal :)

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2015.03.14. 23:00:26

(Bocs a sok elutesert/szokihagyasert, nem retardalt vagyok, csak mobilrol irok :)))

JuliBobi//WheyHoLetsGo 2015.03.16. 12:15:43

Szia!
Próbáld meg olyan kajákból összeállítani az étrended, amiből nagy mennyiséget lehet enni. Zöldségek, alacsony cukortartalmú gyümölcsök (pl. mirelit eper, málna), sovány túró (aldi). Ebben pl. nagyon kevés a kalória. Egy hatalmas tállal be lehet tolni belőle, fahéjjal, eperrel. Ha raksz bele konjak lisztet, vagy kókuszlisztet, akkor még egy csomó vizet is felvesz. És igen, ne tarts otthon olyat, ami veszélyes.
Én is nagy étvágyú vagyok, gyakorlatilag nem ismerem a jóllakottság érzését, mégis nagyon jól tudom kontrollálni a napi kalóriabevitelem, mert mindig felkészült vagyok. A blogunkon amúgy találsz olyan recepteket, amiket elkészíthetsz. wheyholetsgo.blog.hu/ ezekkel nagy kárt nem tudsz tenni a diétádban. (Van egy-kettő olyan recept is, amiből azért csak keveset szabad enni, ha fogyni akarsz, ne ezeket csináld meg, ha kedvet kapnál:P)
süti beállítások módosítása