- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Helyzetjelentés 2 óra 39 perckor:)

2015. március 20. - Titkos Fitness Napló

Igen, sikerült 4 perccel ezelőtt befejezni az edzést :D

No ma egészen izgi napom volt, úgy döntöttem munka után kivételesen kihagyom a tanfolyamot, amire járok (és mellesleg pocsék, fizikailag fáj ott lenni) és cserébe elment egy filmklubra:) aztán kb. este fél12-re értem haza full kómásan meg már álmosan, de azért hajnali fél2-kor sikerült rávennem magam egy kis edzésre, most meg ahhoz képest egészen magamnál vagyok:) hát nem mondom, hogy a táplálkozás ma tökéletes lett volna, de kivételesen nem léptem át a kalóriahatárt (ma már csak 1186 kalóriát szabadott bevinni), erre azért büszke vagyok bárhogy is legyen:) mondjuk most meg kevesebbet ettem, mint kellett volna, nehéz belőni a pont ideális mennyiséget.

úgyhogy ha a mai napot kéne értékelnem, azt hiszem úgy 85%-90%-os lenne életmódváltás szempontjából (azért nem 100, mert ahhoz egyszer éjfél előtt kéne lefeküdni meg akkor örülök magamnak igazán, ha a fitness blenderen felül jut idő szobabiciklire is).

hát így állok most, a hétvégére decens polgári életet tervezek, nem lesz sem ivászat, sem bulika (cserébe jövő héten két veszélyes este is lesz úgy néz ki), úgyhogy most jó lesz pihenni, napközbeni programokat csinálni. Ja és végre eljutnék sétálni is a napfényben, ezer éve nem voltam, hiányzik. Éééés ebben a pillanatban nagyon rám tört az álommanó, de folytatás következik:)

Utóirat: ezt még muszáj megosztanom veletek, szoktam figyelni milyen szavakra/kifejezésekre keresnek rá azok az emberek, akik a blogomra bukkannak. Eddig a kedvenc keresési kifejezésem az volt, hogy "XXL + pornót" (remélem az illető nem csalódott nagyot :D), de ma ennek az egyeduralma megdőlt emiatt: "Nem+haltak+ki+azok+a+ferfiak+akik+a+kôvér+nôket+szeretik" --> ez nagyon-nagyon aranyos szerintem:) na tényleg jóéjt/jóreggelt:)


A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr567285337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása