- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

Megint volt egy kis tróger periódus

2015. március 09. - Titkos Fitness Napló

Hát ciki, de az elmúlt két napban nem edzettem. Ma viszont már igen:)

Azt látom magamon, hogy 1-2 hetes periódusokban működök, addig nagyjából megy, hogy edzek az edzésterv szerint és rendesen egyek, de most péntek-szombaton megint a megborulás jött és két nap alatt bezabáltam 1 tábla boci tejcsokit. Mármint nem alapból azzal van a bajom, hogy nassolok, hanem csak étcsokit szoktam és max. 4 kockát egy nap. Ja és az alkoholstoppal is felhagytam, pár hónapja tényleg megcsináltam, hogy 3 hónapig semmit ne igyak, de őszintén magamba néztem és most nincs ehhez kedvem. Szóval egy önmegtartóztatott este után már másnap fröccsöztem, de csak ennyi, nem volt se szétcsapódás, se másnap, szóval ha mindig csak ennyi lenne, az pont ideális volna.

Amúgy az van, hogy holnap kezdem a Fitness Blender 4. hetét, így sajnos 1 napos csúszásba kerültem az eredeti tervhez képest, aminek nem örülök, valahogy ma is alig bírtam rávenni magam az edzésre. Az egyetlen, ami vigasztal, hogy tegnap is (szombaton) meg ma is (nálam még tart a vasárnap:)) voltam sétálni, ami nagyon jó volt, mindig elképesztően boldoggá tesz a napsütés, a rügyező növények meg úgy általában a tavasz. Tudom, tök nyálas:) Szóval holnapra is az a tervem az edzés mellé, hogy plusz séta és/vagy plusz szobabicikli, meglátjuk mi lesz ebből, mert állandóan dolgozok. Ja és fogalmam sincs, ma hány kiló voltam, elfelejtettem megmérni, de tegnap még 83,0 volt:)

Ja és mostanság egész aktív vagyok Facebook-on, szóval követni még mindig ér, életmóddal, elhízással kapcsolatos tartalmakat posztolgatok üres perceimben:)

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr647252813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titkos Fitness Napló 2015.03.10. 01:10:32

@Gia_X: Igen, sajnos az nagyon sunyi, mikor rágcsa van barátokkal.... hiába, ahogy itt a tavasz, előtörnek a hedonista ösztönök:) Teljesen nem is kell visszafogni őket, de azért meg kell próbálni kontrollálni. Na de hát én erről inkább pont nem tartok kiselőadást :D

Én nem akarom teljesen visszavenni az édességet, most már tényleg érik a poszt, hogy miért nem, de röviden annyi, hogy tapasztalatom szerint a sok visszafojtás után nagyobbat robban a bomba:)

Titkos Fitness Napló 2015.03.12. 13:00:47

@Gia_X: hát igen, mindenkinek meg kell találni azt a módot, ami neki leginkább passzol:) a tavasz hormonos időszak, bár nekem most eléggé visszavesz, hogy nincs napsütés :(

Androido 2015.03.13. 08:10:01

Hát, az a baj, hogy a hormonok minden hónapban tombolnak :D, de valahogy mindig egész más intenzitással, és ez most nagyon nem sikerült :) De lényeg, hogy nem veszett semmi. A pihenőnapokon meg annyira ne aggódj, amúgy 3 is teljesen jó, valamikor regenerálódni is kell. Egyébként meg ha a 2 pihenőnapból 1 opcionális kardió, akkor az nem is igazán pihenőnap. Azért ezek a FB edzések elég kemények tudnak lenni, főleg, ha napi 1 órákat nyomsz. És azért elég drasztikusan elkezdted gyakorlatilag a 0-ról.
süti beállítások módosítása