- változásom története

Titkos Fitness Napló

Titkos Fitness Napló

A mai nap eddig

2015. február 14. - Titkos Fitness Napló

Úgy tűnik, mostanában megéri nekem kommentelni, köszönöm:)

Szóval jött egy komment, hogy ne azt az edzést csináljam, amit hajnalban hirtelen felindulásból szerettem volna. Én is belenéztem és végül megfogadtam a tanácsot - és ki is derült, hogy jól tettem. Helyette ezt csináltam meg, de itt is a felét alternatív gyakorlatokkal kellett, mert egyszerűen nem bírtam, pedig elvileg ez jóval könnyebb, mint amit terveztem. Bármi, amihez az egész testsúlyomat kell megtartanom (ami jelenleg 86,1), baromira nem megy. Legalábbis egyelőre. De azért örülök, hogy ismét visszatértem a helyes útra. Sőt, még sétálni is voltam a napfényben, nagyon jó volt! És újra mindent gondosan feljegyeztem a kalóriabázis.hu-ra, amit ma belapátoltam. 

Na és bár lassú folyamat a hitelességem visszaállítása (magam előtt is), de azért deklarálnám, hogy holnaptól tényleg elkezdem azt a fitness blenderes két hónapos programot, amiről már korábban írtam. Az tökéletes lesz a magamfajta (újra)kezdőknek.

Most bulizni készülődök, nektek szép estét!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://titkosfitnessnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr857175481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rejtettigazság 2015.02.15. 01:23:38

Bulizni...
Remélem jól szórakoztál!
Lófaszt fogsz te lefogyni 55kg-ra.
80-ra sem.
A rinyálás verhetetlen bajnoka vagy.
Kifogások gyártásából, és halogatásból jeles.
Az eddigi "sikereid" , azok a cc. 5kg-os fogyások nem mások mint a
hirtelen szénhidrát megvonásból fakadó vízleadások.
Tipikus jojó-effektus.
Aki életmódot vált, fogyni szeretne felejtse már el azt a kibaszott mérleget. Tegye el 2, de inkább
3 hónapra, és addig vegye elő a tükröt (fényképezőgépet). Látványra megyünk, és közérzetre!
Nem mérjük magunkat naponta 2x, és nyifogunk 1-2kg plussz vagy minusz miatt, mert az csak annyit jelez, hogy mikor szartál/pisiltél mérlegelés előtt.
Amúgy akaraterőd annyi mint egy döglött lónak.
Gyanítom, hogy ezt a blogot is azért indítottad, hogy támogatókat találj a 'küzdelmed' közbeni kilengésekhez.
Itt majd mindig lesz valaki aki biztat, és elmondja, hogy nem baj az, hogy meginogtál, és
becsúszott egy kis csokika, bulika (pia), hambi, torta stb.
Kihagytál egy edzést? Kettőt? Nem baj! Az a fő, hogy változtatni szeretnél, "veled vagyunk",
"drukkolunk neked"!
Lófaszt mama!
Ettől nem fogsz lefogyni, csak önigazolás a kibaszott lustaságodra!

AHAK 2015.02.15. 12:36:46

Igen én drukkolok, és mindig izgatottan várom a bejegyzéseket. Csinálhatná azt is, hogy leír hazugságokat, csak, hogy tartsa a látszatot (mint ahogyan sok blogíró ezt csinálja). De azért mert őszinte, nem feltétlenül ezt a stílust érdemli. Ez a lifetilt-es bunkón mondjuk meg a véleményünket stílus. Ha valaki arra kíváncsi, akkor elolvassa azt a blogot. Úgy gondolom, hogy a felismerés a megoldáshoz vezető első lépés. Semmi értelme drasztikusan belekezdeni valamibe, ha 2 hét után feladja az ember. Lehet fokozatosan elkezdeni, és a személyiség fejlődésével együtt emelni a tétet. És ha beletörik a bicskája, akkor is lesz mit visszaolvasni, hogy mit és hol rontott el. Persze egészen addig, amíg nem veszik el az ilyen kommentek a kedvét a blogírástól. A tudományos részével, a mérleg kiiktatásával egyet értek, de lehet ezt szebben is.

Titkos Fitness Napló 2015.02.15. 16:23:10

@rejtettigazság: Remélem most kiélted minden frusztrációdat online és nagyon kemény megmondó embernek érzed magadat. Ja és aznap, mikor 80 kiló alá megyek, a te egészségedre fogok inni ;)

Titkos Fitness Napló 2015.02.15. 16:27:14

@AHAK: tudom, hogy nincs értelme naponta a mérlegnek, de már megszoktam és része a rutinnak. Egy bunkó paraszt meg kevés ahhoz, hogy elvegye a kedvemet. Sőt, igaziból pont, hogy meghozta:) és köszi, amiket írsz, én is úgy gondolom, hogy nem diétázni akarok, hanem életmódot váltani, amiben nem az a lényeg, hogy mindent 100%-ra megvonjak, hanem hogy egy fenntartható rendszert alakítsak ki.

Titkos Fitness Napló 2015.02.15. 16:40:38

@Gia_X: igen, jól látjátok, fontos nekem, hogy kapjak támogatást innen-onnan:) amúgy talán lejött, hogy elég önkritikus vagyok és nem a kritikával van önmagában problémám, de azzal már igen, hogy ha destruktív ótvar stílusban fogalmazzák meg. Na de ennyit is erről:) A centit amúgy valamiért nem szoktam használni, pedig kéne, úgyhogy lehet, hogy előkapom:)
süti beállítások módosítása